Trustpilot
Funko | Funko Icons | Funko Pops

FUNKO - ICONS

Welkom bij onze Funko Icons webshop, waar legendarische figuren en culturele iconen tot leven komen in verzamelbare Pop-vorm! Duik in een wereld van tijdloze roem en invloed, met figuren uit verschillende vakgebieden, zoals muziek, sport, entertainment en daarbuiten.

Verken de rijken van de muziek met popfiguren geïnspireerd door iconische muzikanten en bands uit verschillende genres en generaties. Van rocklegendes als The Beatles en Elvis Presley tot moderne popsensaties als Beyoncé en BTS, onze collectie viert het diverse spectrum aan muzikaal talent.

Maar daar houdt de roem niet op. Dompel jezelf onder in de sportwereld met figuren ter ere van legendarische atleten en sportteams. Of je nu fan bent van basketbal, voetbal, voetbal of worstelen, voor iedere sportliefhebber is er een Funko Pop-figuur te vinden.

Begeef je op het gebied van entertainment met popfiguren die zijn geïnspireerd op geliefde personages uit films, tv-shows en fenomenen uit de popcultuur. Van klassieke filmiconen als Marilyn Monroe en James Bond tot moderne superhelden en schurken: onze collectie omvat het hele entertainmentspectrum.

Elke Funko Pop-figuur is zorgvuldig ontworpen met levendige kleuren en ingewikkelde details, waardoor de essentie van deze geliefde iconen op hun meest memorabele momenten wordt vastgelegd. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint aan je reis in de wereld van de popcultuur, onze webshop biedt voor ieder wat wils

Vier met ons de tijdloze invloed van culturele iconen met onze Funko Pop-figuren. Begin vandaag nog met je verzameling en laat de legendes uit de geschiedenis tot leven komen!

FUNKO POP! - ICONS...

FUNKO POP! - ICONS NYCC Fall Convention 2021 Pizza Rat nr.54

FUNKO POP! - ICONS NYCC Fall Convention 2021 Pizza Rat nr.54

Prijs € 12,50
+

FUNKO POP! - ICONS -...

FUNKO POP! - ICONS - Whitney Houston nr.25

FUNKO POP! - ICONS - Whitney Houston nr.25

Prijs € 14,75
+

FUNKO POP! - Icons -...

FUNKO POP! - Icons - Whitney Houston nr.73

FUNKO POP! - Icons - Whitney Houston nr.73

Prijs € 12,50
+

Funko Pop! - Icons -...

Funko Pop! - Icons - Boo Berry ( funko Exclusive) nr.185

Funko Pop! - Icons - Boo Berry ( funko Exclusive) nr.185

Prijs € 18,95
+