Trustpilot
Funko | Funko Comics | Funko pops

FUNKO - COMICS

Welkom bij onze Funko Comics webshop, waar striplegendes van de pagina naar jouw collectie springen! Duik in een dynamisch universum van helden, schurken en alles daartussenin met onze uitgebreide selectie Funko Pop-figuren.

Ontdek iconische personages uit de pagina's van Marvel, DC Comics en daarbuiten. Of je nu een fan bent van de Avengers, Justice League, X-Men of andere superheldenteams, wij staan ​​voor je klaar. Van klassieke helden als Spider-Man, Batman en Superman tot antihelden als Deadpool en Venom, onze collectie legt de essentie van deze legendarische personages vast in schattige Funko Pop-vorm.

Maar het zijn niet alleen superhelden die op je wachten in onze Funko Comics-collectie. Ontdek geliefde personages uit indiestrips, graphic novels en cultfavorieten. Van de bovennatuurlijke rijken van Hellboy tot de dystopische toekomst van Judge Dredd: er is iets voor elke stripliefhebber.

Elke Funko Pop-figuur is zorgvuldig ontworpen met levendige kleuren en ingewikkelde details, waardoor je favoriete stripfiguren tot in de kleinste details tot leven komen. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent die op zoek is naar zeldzame exclusieve artikelen of net begint aan je reis in de stripwereld, onze webshop heeft voor ieder wat wils.

Vier met ons de rijke geschiedenis en levendige verhalen van strips met onze Funko Pop-figuren. Begin vandaag nog met je collectie en laat je favoriete personages centraal staan ​​in je huis!