Trustpilot
Funko | Funko Rocks | Funko Pops

FUNKO - ROCKS

Welkom bij onze Funko Rocks webshop, waar muzieklegendes en iconische bands centraal staan ​​in verzamelbare popvorm! Dompel jezelf onder in de wereld van rock-'n-roll met figuren geïnspireerd door legendarische muzikanten, bands en iconen uit de popcultuur.

Ontdek de rijke muziekgeschiedenis met popfiguren ter ere van iconische artiesten uit verschillende genres en tijdperken. Van rockgoden als Elvis Presley en The Beatles tot moderne legendes als Queen en Nirvana: onze collectie viert het diverse spectrum aan muzikaal talent.

Maar daar houdt de opwinding niet op. Begeef je in de wereld van pop, hiphop en daarbuiten met figuren die zijn geïnspireerd door invloedrijke artiesten en bands uit het hele muzikale landschap. Of je nu fan bent van Michael Jackson, Tupac Shakur of BTS, voor iedere muziekliefhebber is er een Funko Pop-figuur te vinden.

Elke Funko Pop-figuur is zorgvuldig ontworpen met levendige kleuren en ingewikkelde details, waardoor de essentie van deze geliefde muziekiconen op hun meest memorabele momenten wordt vastgelegd. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint aan je reis in de wereld van muziek, onze webshop biedt voor ieder wat wils.

Vier samen met ons de magie van muziek met onze Funko Pop-figuren. Begin vandaag nog met je verzameling en laat de legendes van de rock-'n-roll tot leven komen!

FUNKO POP! - Rocks -...

FUNKO POP! - Rocks - The White Stripes - Jack White & Meg...

FUNKO POP! - Rocks - The White Stripes - Jack White & Meg White

Prijs € 10,00
+

Funko Pop! - Albums -...

Funko Pop! - Albums - DLX: TLC - Oooh on the TLC Tip -nr.43

Funko Pop! - Albums - DLX: TLC - Oooh on the TLC Tip -nr.43

Prijs € 39,50
+

Funko Gold - H.E.R -...

Funko Gold - H.E.R - Premium Vinyl Figure

Funko Gold - H.E.R - Premium Vinyl Figure

Prijs € 8,95
+

Funko Pop! - Albums -...

Funko Pop! - Albums - Bella Poarch nr.41

Funko Pop! - Albums - Bella Poarch nr.41

Prijs € 11,95
+