Trustpilot
Sports Funko | Online Funko | Bestel uw Funko pop hier !

FUNKO - SPORTS

Welkom bij onze Funko Sports webshop, waar de spanning van het spel en verzamelbare Pop-figuren samenkomen! Duik in een wereld van atletische uitmuntendheid, met iconische atleten, teams en momenten uit verschillende sporten.

Verken de wereld van basketbal, voetbal, voetbal, honkbal en nog veel meer met figuren geïnspireerd door legendarische atleten en sporticonen. Van Michael Jordan en Lionel Messi tot Tom Brady en Babe Ruth: onze collectie viert de diversiteit en grootsheid van sport.

Maar daar houdt de opwinding niet op. Dompel jezelf onder in de wereld van sportentertainment met figuren die zijn geïnspireerd door supersterren uit WWE en daarbuiten. Of je nu fan bent van The Rock, John Cena of Becky Lynch, voor iedere sportliefhebber is er een Funko Pop-figuur te vinden.

Elke Funko Pop-figuur is zorgvuldig ontworpen met levendige kleuren en ingewikkelde details, waardoor de essentie van deze geliefde sporticonen op hun meest memorabele momenten wordt vastgelegd. Of je nu een die-hard fan bent of net begint aan je reis in de sportwereld, onze webshop biedt voor ieder wat wils.

Vier met ons de passie en opwinding van sport met onze Funko Pop-figuren. Begin vandaag nog met je verzameling en laat de spellen beginnen!

Funko Pop! - Football-...

Funko Pop! - Football- Arsenal - Lucas Torreira nr.28

Funko Pop! - Football- Arsenal - Lucas Torreira nr.28

Prijs € 14,50
+

Funko Pop! - WWE -...

Funko Pop! - WWE - Rocky Maivia nr.120 ( Funko Shop Exclusive)

Funko Pop! - WWE - Rocky Maivia nr.120 ( Funko Shop Exclusive)

Prijs € 17,50
+